Om oss

ML Smide levererar smidestjänster med hög kvalitet, effektivitet och service till företag och organisationer i Mälardalen. Vår verksamhet omfattar bland annat infrastrukturprojekt, stålkonstruktioner och smidesreparationer. Vår fokus ligger på leverans av byggnadssmide vid infrastrukturprojekt där vi redan idag har en stark position.

Vi har exempelvis utfört byggnadssmide åt beställare som Trafikkontoret, Fortum och stora byggbolag. I vår verkstad tillverkar vi stålkonstruktioner till trappor, räcken, stommar, skärmtak och broar.

Vi strävar efter att bli det ledande byggnadssmidesbolaget på marknaden och det uppnår vi genom att alltid leverera hög kvalitet och hållbarhet, vara flexibla och punktliga och hjälpa våra kunder så långt vi kan. Vi satsar kontinuerligt på att utbilda personalen för att klara de höga krav på behörighet som ställs för den typen av projekt.

ML Smide har rating AAA* enligt Soliditet. 

Vi ingår i en koncern med flera smidesverkstäder och har flera systerbolag. Företaget ligger i Upplands Väsby norr om Stockholm. Vi har omkring 20 fast anställda – smeder, lagbasar och administrativ personal.


Företaget är anslutet till MVR (Mekaniska Verkstäders Riksförbund)och SVEMEK.

Kontakta oss

Använd formuläret för att kontakta oss så återkommer vi så snart vi kan.

 

Fältet "Förnamn" är obligatoriskt
Fältet "Efternamn" är obligatoriskt
Vänligen fyll i en giltlig e-postadress

ML Smide Verkstads AB

Stål med tradition - ML Smide finns alltid till hands för er.